keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Pieni-päätös-päivässä

Enpä tee poikkeusta minäkään, kun tulen tänne blogiini ruikuttamaan taas kerran vaakani "hirmuisia" lukemia. Onkohan se niin, että meitä onnettomia viedään kuin pässiä narussa - nyt joulun aikaan on joka tuutista tullut sitä ja tätä ohjetta, miten valmistat sen tuhannen herkut juhlapöytään. Telkkarin ruudulta on verkkokalvolle piirtynyt houkutus toisensa perään, joihin yksi sun toinen on iloisesti tarttunut juhlahumun keskellä. No nytpä onkin hauska nähdä taas, miten laihdutustuotteita ja -palveluja aletaan tyrkyttämään meille pässinnarussa rimpuilijoille.

Viimeaikaisten kokemusteni perusteella ei tuo kilojen nouseminen saisi olla mikään intoilun ja murehtimisen arvoinen asia. Kyllä oman arvomaailmanikin listan kärjessä on hyvä terveys, mutta siihenpä eittämättä liittyy myös tuo pahuksen painonhallinta. Vielä ei näistä kiloista ole ollut varsinaista haittaa terveydelle, kun veri- ja sokeriarvot ovat pysyneet normaalin rajoissa, mutta omat väsymyksen tuntemukset ja plösö-olo eivät ole mukavia seuralaisia.

Jotain oli tehtävä tämänkin asian suhteen, joten päätin aloittaa oman "pieni-päätös-päivässä-projektin". Olkoon se päivittäinen päätös kuinka pieni tahansa, tulen sen tänne blogiini kirjaamaan. Ehkä niitä tuloksiakin syntyy siten helpommin, kun ne on tänne kaikelle kansalle tiedoksi kuuluttanut.

Tiedän, että meitä on monta tässä samassa veneessä soutamassa - siksi olisikin mukavaa, jos saisin "siskoilta" vertaistukea tässä projektissa kommenttien muodossa. Kirjoittaa / haukkua / kiitellä / kommentoida omia kokemuksiasi voit tänne anonyyminakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti