maanantai 10. lokakuuta 2011

Nyt ryhdistäytymään!

Kesä on mennyt ja syksy saapunut. Kaiken syksyn tuoman ankeuden keskellä tekisi mieli lappaa suuhunsa lohturuokaa oikein kunnolla. Tiukkapipona aion kuitenkin pitää jotenkuten itseni kurissa ja keskittyä syömisen asemasta muuhun tekemiseen. Eikä ole kovinkaan monta viikkoa enää, kun alkaa tuo joulun odotuksen aika, jolloin ryystetään glögiä ja napostellaan voitaikinasta tehtyä jos jonkinmoista torttua.

Motivaatiota ruokakuriin pitäisi kyllä löytyä, kun keikistelee pullukkana peilin edessä pikku bikineissä, joihin on tarkoitus mahtua neljän viikon päästä (Hua Hinissä). Vielä suurempi motivaation lähde on verenpaineen kurissa pysyminen. Muutaman päivän mittauksen perusteella se on siinä ja siinä, ettei mene lääkityksen puolelle. Sen kurissapitämiseen aion nyt lähiviikkoina paneutua ja siivota elintavoistani epäterveelliset turhakkeet. Sanomattakin selvää on, että liikunnan on tultava jokapäiväiseksi tavaksi, jos tähän tavoitteeseen aikoo päästä.

Olisin todella tyytyväinen, jos pääsisin takaisin niihin lukemiin, missä oltiin Euroopan turneelle lähdettäessä. Nelisen viikkoa ja painosta pitäisi haihtua kolme kiloa - ei mikään kova tavoite. Tsemppiä minulle!

Lähtötilanne:

4.9.10.10.muutos
paino72 kg75,0 kg+3,0 kg
vyötärö77 cm79 cm+2 cm
lantio94 cm97 cm+3 cm

Katsopa täältä apua  Laihis - Laihdutuskuurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti