maanantai 25. heinäkuuta 2011

Alku aina hankalaa!

Ensimmäinen päivä hirressäkin on se kaikkein vaikein! Varsinaisesti eilinen sunnuntain aterioinnin jäähyttely oli vasta harjoituskierros, johon en ollut vielä henkisesti edes varautunut.

Laskelman mukaan tuloksia alkaa syntyä, kun syön päivässä 500 kcal vähemmän, kuin mitä päivän aikana kulutan. Peruskulutukseni on 2.000 kcal päivässä, joten 1.500 kcal:n eväillä olisi pärjättävä, että keho keventyisi puoli kiloa viikossa. Jos teen reippaan tunnin ja kymmenen minuutin sauvakävelylenkin, voin popsia lisäravintoa 500 kcal:n edestä.

Itse asiassa syödäkseen 2.000 kcal saa popsia melko paljon ruokaa, kunhan sen valitsee oikein. Itse pyrin siihen, että syön noin neljän tunnin välein, ettei sudennälkä pääse yllättämään ja jolloin pystyn pitäytymään suunnitellussa lautasmallissa. Välipalaksi voi nauttia sokerittomia mehuja ja porkkanatikkuja (pilkon porkkanat ohuiksi tikuiksi kannelliseen muovikulhoon, joukkoon nestemäistä makeutusainetta ja sitruunamehua; hölskyttelen sekaisin ja annan jäähtyä jääkapissa ennen nauttimista).

Sunnuntain pelastajat:  yksi broilerin koipi nahattomana + 100 g keitettyä riisiä + salaattia. Salaatinkastikkeena himoitsen kreikkalaisesta jogurtista tehtyä kastiketta, johon lisään sinappia, suolaa ja makeutusainetta.

Aamupalaksi lautasellinen kaurapuuroa ja yksi iso omena. Lounaalla pari ruisleipää, joiden päälle laitoin jogurtista, tonnikalasta, omenasta ja suolakurkusta tekemäni tahnan.
Illalla kupillinen caputsinoa ja hapankorppu.

Kun aamulla olin hankkinut "lisäkaloreita" sauvalenkillä, jäi päivän kaloritarpeesta käyttämättä 1.000 kcal. Tästä on hyvä jatkaa!

Katsopa täältä apua  Laihis - Laihdutuskuurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti