torstai 14. maaliskuuta 2013

Nälkä yövieraana

Herään aamuyöllä klo 3:05. Hirveä nälkä, palelee, päätä särkee!
Eipä taida sopia minulle leivätön pöytä! Päätin kokeilla miten onnistuu leivätön ruokavalio, mutta heti ensimmäisen päivän kokemukset eivät ole kovin rohkaisevia.

Paino on lähtenyt mukavasti laskuun, kun olen pakkasista huolimatta yrittänyt pitää kiinni jokapäiväisestä tunnin sauvalenkistäni ja tarkkaillut syömisiäni.

Tiedän, että aamiaisen korvaaminen pelkällä maitokahvilla on päin peetä, mutta siten saan pidettyä itseni kurissa koko päivän. Mikä siinä onkin, että tukevalla aamiaisella saa itsensä olotilaan, jolla ei sitten koko päivänä hillitä syömishimojaan.

Lounaaksi on pilkottu jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, herkkukurkkua ja omenaa, joita nautitaan keytkastikkeen ja raejuuston kera. Mukillinen kuumaa kevyttä keittoa antaa hieman lämpöä lihaksiin. Päivälliseksi normaaliruokaa, lasi maitoa ja vihanneksia. Iltapalaksi pakastemansikoita, aronia-marjoja jogurtti-rahkaseoksessa.

Näillä eväillä kun jaksan muutaman viikon porskuttaa, pitäisi ylimääräiset mahkurat olla tiessään! Vaikeaa tulee olemaan, kun parin viikon päästä on pääsiäinenkin tukevine eväineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti