sunnuntai 19. elokuuta 2012

Takapakkia

Juupajuu! Matkailtu on, syöty ja juotu. Ei sitä sen enempää tarvitakaan, kuin muutaman päivän rilluttelu, niin johan se pirulainen vaakassa näkyy - ja vähät mistään vaakasta, mutta kun se tuntuu myös tuossa vyötäröllä.

Osasin mukamas Tallinnan-reissulla hienosti kierrellä enimpiä kaloripommeja. Söin lounaaksi salaattia, illallisella lohta ja papuja, aamiaisella en mättänyt naamaani leipää enkä rasvamakkaroita. Missä siis mättää? No kyllähän sen vastauksen jo itsekin arvaa - perinaisellisesti jätin miettimättä juomien kaloreita (niitähän ei lasketa!). Vaikka join vain kuivaa valkkaria, saattoi siinäkin muutama (?!) kalori kurkusta alas luikahtaa.

Lauantaina nautittiin lounasviraiden kanssa kreikkalaista salaattia ja musakaa, josta ei pitäisi hirvittävästi energiaa kertyä. No juomana tilkka punaviiniä ja tilkka metaxaa nostivat tietysti kalorimääriä.

Hyvät rouvat, nyt on sitten taas se kuuluisa ryhtiliikkeen paikka! Tämän aamun sauvalenkkikin jäi ihan olemattomaksi nysäksi; reippaasti lähdin pikkupaidassa ja shortseissa liikkeelle, mutta pakko oli taipua tihkusateen edessä ja palata kotiovelle. Joko se syksyn ankea kosteus on nyt jo alkamassa? Periksi en nyt kyllä hemmetti anna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti