maanantai 31. lokakuuta 2011

Dieettejä pukkaa

Menneellä viikolla on ollut paljon mediassa esillä nämä laihdutusasiat. Etenkin karppauksen terveellisyydestä on kiistelty runsaasti. Mene ja tiedä - pitkäaikaista tutkimustahan tälle dieetille ei ole saatavissa, eikä itseäni oikein muutenkaan houkuttele tämän kaltainen tiettyjen ruoka-aineiden välttely.

Jari Sillapää pudotti kolmessa viikossa yhdeksän kiloa Cambridge-dieetillä. Valtavan hieno saavutus, mutta on siinä taiteilemista, että myös pitää poissa nuo häipyneet kilot, kun ei kuitenkaan voi loppuelämää noilla pussikeitoilla elää.

Itse olen jo vuosia käyttänyt tätä omaa dieettiäni, joka perustuu pelkästään kalorimäärän rajoittamiseen 1.200 - 1.500 kaloriin päivässä. Ruokavalioon saa kasata vapaasti proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja; uskon että näin saan myös monipuolisesti tarvitsemani vitamiinit ja hivenaineet. Puolentoista tunnin rivakka sauvalenkki päivittäin pudottaa viikossa jo puoli kiloa. Kun olen tätä jaksanut noudattaa, on viikossa hävinnyt painosta 1 - 1½ kiloa. Ainakin veriarvot ovat pysyneet hyvinä, joten dieetti ei liene ollut mitenkään vaarallinen.

Nyt alan olla ihannemitoissani, mutta jos joskus tarvitsisin jotain vippaskonstia nopeaan painonpudottamiseen , voisin kokeilla muunneltua lentoemodieettiä (neljässä päivässä jopa neljä kiloa).

Dieettiviikkojen tulokset

4.9.10.10.31.10.muutos
paino72,0 kg75,0 kg72,0 kg-3,0 kg
vyötärö77 cm79 cm74 cm-5 cm
lantio94 cm97 cm92 cm-5 cm

Katsopa täältä apua  Laihis - Laihdutuskuurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti