maanantai 8. elokuuta 2011

Uskon puute?

Kun on sinnitellyt mielestään jo pitkän tovin (2 viikkoa), eikä siinä ajassa ole vielä kovin näkyviä muutoksia ehtinyt vatsanseudulle syntyä, on vaan uskottava tulevaisuuteen. Jos niitä kiloja on muutaman kuukauden kerännyt mässäilemällä, ei ne mihinkään parin viikon tsemppaamisella katoa! Meille, joille kaiken pitäisi korjaantua hetkessä, on tällainen pitkäpiimäinen junnaaminen tuskaa. Hirveällä viikon työllä ja vaivalla uuma kaventuu vain sentillä.

Toisaalta on hyvä pitää myös mielessä tuo oma järkevä tavoitteensa, ettei pääse käymään samoin, kuin tämän kuvan tytölle!
Klikkaa kuva suuremmaksi

Katsopa täältä apua  Laihis - Laihdutuskuurit
 

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 2. Tokihan annan luvan tämän laihisprojektiini linkittämiseen. Toivottavasti tästäkin kamppailusta olisi iloa ja kannustusta saman asian parissa askaroiville kanssasisarille ja -veljille.

  VastaaPoista
 3. Ei se mikään anonyymi ollut tuo luvan antaja, mutta kun en nyt millään päässyt kommentoimaan google-tilini kautta, niin menköön tuo anonyymikin.

  VastaaPoista