sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Täytekakkua

Laiskuuttani en ole ryhtynyt syömiäni kaloreita ja jouleja laskemaan, vaan luotan vuosien tuottamaan kokemukseen ja elän näppituntumalla. Tahtoo vaan olla kohdallani, että se "pieni-päätös-päivässä"  muuttuukin "kokonaisvaltaiseksi-päätökseksi". Mikä perhanan masokisti linenkään, kun en tahdo millään hyväksyä pieniä päätöksiä, vaan kaiken pitäisi tapahtua suurella rytinällä.

No tänään sentään annoin itseni sortua sen verran, että nautin täysin hyvällä omalla tunnolla visiitillä täytekakkua (en kovin suurta palaa). Olin jo aamulla päättänyt, että se tämän päivän "pikku-päätökseni" on olla surematta lipsumisiani ja nieltyjä ylimääräisiä herkkuja. Huomenna on taas uusi päivä, jolloin on tilaisuus ryhdistäytyä!

2 kommenttia:

  1. Kävin vaa'alla ja kaksi kiloa oli tullut takaisin jo hävitetyistä. Ihan syömättä pitäisi varmaan olla jos mieli laihtua :) Tsemppiä päätöksiin !

    VastaaPoista
  2. No eipä olla yksin näissä kilotalkoissa - kanssasisaria on luultavasti pilvin pimein samalla asialla. Kyllä kilot iloisesti tulee, mutta yritäpä niitä hävittää!!! Johan on vaikeeta! Kiitos kumminkin kannustuksesta!

    VastaaPoista