tiistai 15. tammikuuta 2013

Nukku-Matti ho-hoi!

"Hemmetin pissahätä!!!!!  Raotan silmää ja katson herätyskellon punaisina paistaviin numeroihin - 2:50.  Pakko nousta ja kipittää vessaan. No - siinäpä se taisikin sitten olla tämän yön nukkuminen, uni kun ei ota tullakseen takaisin millään. Johan tässä ehtikin neljän tunnin unet katselemaan! Yritän nyt vielä pakottaa ajatukset off-asentoon ja houkutella Nukku-Matin paikalle. Ei ei ei - ei onnistu millään. Kellokin näyttää jo varhaisaamun lukemia..... 4:10. Taidanpa tästä kiivetä pystyasentoon ja alkaa omiin aamutouhuihini."

Tiedetään, tiedetään - laihisoppaat kertoo, että nukkua pitää riittävästi. Riittävästi??  Luulisi, että on laihduttamisen kannalta pelkästään edullista, ettei loju sängyn pohjalla pitkiä aikoja, vaan alkaa aktiivisesti kuluttaa niitä kaloreita valveilla ollessaan. Niinhän sitä voisi maalaisjärjellä ajatella, mutta se kun onkin joku homonaalinen juttu, joka kääntää asian laidan päälaelleen.

Niin tai näin, minkäs teet, kun ylivireystila iskee, ei siinä järkeilyt auta! Ja jos olo ei muuten tunnu kauhean nuutuneelta, ei tuo niin vaarallistakaan liene, jos joku yö jääkin vähille unille. Nukutaan sitten taas kun nukuttaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti