perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rehkintää

Luulisi eilisen rehkimisen edes hiukan sulattaneen ihraa vatsan ympäriltä! Puolentoista tunnin aamulenkin jälkeen raivokasta siivousta kaksi ja puoli tuntia, silitystä ja muuta puuhastelua tunnin verran.

Vaakan lukema näyttää pudotusta kertyneen 1,5 kg muutamassa päivässä. Ainakin puolen kilon pudotus selittynee nesteiden haihtumisella tehokkailla aamulenkeillä. Arkinen totuushan on, että kilon pudottamiseen tarvitaan 7.000 ylimääräisen kalorin kuluttamista, eikä sitä helposti voi muutamassa päivässä saavuttaa. Voi miten helposti tuon määrän ahtaa suuhunsa, mutta sen kuluttamiseen sitten tarvitaankin verta, hikeä ja kyyneleitä! Onneksi en ole karkin syöjä!

Päivälliseksi hernekeittoa.
<>
Katsopa täältä apua  Laihis - Laihdutuskuurit1 kommentti:

  1. Kyllä se siitä menee, tsemppiä :)! Niin ikävää kuin se onkin, mitään suuria muutoksia ei yksinkertaisesti VOI tapahtua parissa päivässä. Painon pudottaminen on aidosti rankkaa työtä, kuten olet varmaan jo ehtinyt huomata. Kaikki suurissa tavoitteissaan onnistuneet ihmiset ovat jälkeenpäin sanoneet, että tärkein onnistumiseen johtava asia on usko itseensä ja onnistumiseensa sekä kyky jatkaa myös silloin kuin väsyttää, ahdistaa, vituttaa ja kun motivaatio puuttuu täysin. Joten voimia sulle, onnistut tasan varmasti, kunhan vaan jaksat rehkiä!

    http://elaparemmin.fi/blogi/

    VastaaPoista